skip to Main Content
073-6419072  bedrijfsleider@debiechten.nl | Openingstijden ma - vr 09:00 tot 24:00  za & zo 11:30 tot 16:30

Tickets

Entree tickets

Voor het festival heb je een entreeticket nodig. Mochten we niet uitverkocht zijn dan kun je op de dag van het festival (zondag 21 oktober) bij de ingangbalie een ticket kopen. Tegen inlevering van dit ticket ontvang je gratis het speciale festivalglas, twee festivalmunten (á € 2,00).

Verkoop tickets

De entreetickets kun je vanaf 15 mei 2018 tot en met 21 oktober 2018 online kopen op deze pagina. Na het voltooien van je bestelling ontvang je per email jouw entreeticket. Je bestelling is pas definitief nadat het online is bevestigd en dat je de orderbevestiging hebt ontvangen. Het ticket moet je uitprinten en op de dag van het festival meenemen.

Munten

Je betaald tijdens het festival met speciale festivalmunten. Dit is bij de ingangbalie te verkrijgen. Hier kan je contant of met pin betalen. Je kunt hier niet bijpinnen. Op loop afstand, naast de supermarkt Jumbo/Lidl, bevindt zich een pinautomaat.

Let op! Niet uitgegeven muntjes kunnen niet worden teruggenomen.

Extra informatie

Bier proeven

Na betreding van het festival kun je bij de ingangbalie festivalmunten kopen. Daarna krijg je jouw speciale bierfestival glas. Met het festivalglas en een munt bestelt je jouw speciaal bier, andere glazen worden niet geaccepteerd. Het glas houd je de hele dag bij je. Het proefglas (van 15 cl) mag je houden en weer mee naar huis nemen. Er is dus geen statiegeldregeling.

Vraag gerust vooraf aan de brouwer naar meer informatie over het betreffende bier. Voor de niet speciaal bier drinkers is er ook gewoon pils en heerlijke wijnen. Tevens is er een BOB bar waar non-alcoholische versnaperingen te verkrijgen zijn. 

Glazen spoelen

Voordat je een nieuw biertje haalt kun je jouw glas spoelen bij een aantal spoelpunten in De Biechten. Ook de brouwers zelf kunnen je glas spoelen voordat ze het weer vullen. 

Muziek tijdens het festival

Gedurende het festival is er live muziek aanwezig. De optredens vindt op een podium in De Biechten plaats.

Toiletten

In De Biechten, bij de het café zijn toiletvoorzieningen aanwezig. Deze zijn gratis toegankelijk.

Frisdrank, warme dranken en eten

Voor degenen die toch niet van een biertje houden of nog moeten rijden is uiteraard frisdrank en warme dranken (koffie/thee) te verkrijgen. Tevens kun je bij onze foodcorner diverse hapjes verkrijgen. Deze hapjes zijn goed te combineren bij je speciaal bier. Al deze versnaperingen zijn verkrijgbaar met festivalmunten. 

BOB bar

Wil je wel graag bier proeven, maar geen alcohol drinken? Dan is er ook een speciale BOB bar aanwezig. Zo kun je alsnog genieten van deze dag en veilig naar huis rijden!

Kosten

Een entreeticket voor het festival kost € 8,50 incl. reserveringskosten in de online voorverkoop. Hiervoor krijg je:

 • Toegang tot het festival
 • Twee muntjes á € 2,00
 • Festivalglas

Muntjes kosten € 2,00 per stuk waarvoor speciaal bier, warme dranken, frisdrank en eten kan worden gekocht. Alle dranken (bier, frisdrank enz.) kost 1 muntje per stuk. De kosten voor het eten zijn 1 of 2 munten. Dit verschilt per gerecht.

Vervoer

Openbaar vervoer
Het Speciaal bierfestivalterrein Hintham is het gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken! Elk half uur rijden er bussen vanaf het Centraal Station naar De Biechten.

 • Lijn 3 richting Rosmalen – uitstaphalte Jan Heijmanslaan
 • Lijn 90 richting Heesch – uitstaphalte Hintham
 • Lijn 158 richting Veghel – uitstaphalte Hintham

Vanaf de bushalte is het een paar minuten lopen. Plan hier je reis. 

Parkeren
Uiteraard kun je met de auto ook gratis parkeren bij de parkeerplaatsen van De Biechten. Dit bevindt zich rondom, aan de voor en zijkanten van het gebouw. Is dit vol, dan kan je tegenover parkeren op de parkeerplaats van de basisschool.

100% BOB, 0% op!
Alcohol en verkeer gaan niet samen. Een BOB drinkt helemaal geen alcohol. Voor de BOB hebben wij een speciale BOB bar die is voorzien van alcohol vrij (speciaal) bier en frisdranken.

Minimumleeftijd

Net zoals iedereen houden wij ons aan de regels, en dat betekent dat je onder de 18 jaar geen alcohol mag drinken. Ben je onder de 18 dan mag je wel naar binnen, zolang je het bij een frisje houdt! Kinderen zijn welkom op het festival, maar voor elke leeftijd geldt dat een ticket gekocht dient te worden. Ook dienen kinderen onder begeleiding te komen.

Locatie

Het festival vindt plaats in
Sociaal Cultureel Centrum De Biechten

Vincent van Goghlaan 1
5246 GA Rosmalen

www.debiechten.nl
073 641 9072

Google Maps

Openingstijden

Het speciaal bierfestival is geopend van 12:00 – 17:00 uur.

Huisregels

 • Ben je jonger dan 18 jaar, dan mag je alleen naar binnen onder toezicht van een meerderjarige. Zorg dat je jouw legitimatie mee hebt.
 • Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.
 • Wij hebben alles voor je geregeld, eigen drank en eten meenemen is dus niet nodig en staan we ook niet toe.
 • Glaswerk en blik zijn verboden.
 • Wapens in alle vormen zijn verboden mee te nemen.
 • We tolereren geen bezit (en/of onder invloed zijn) van drugs, agressiviteit of intimidatie.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele materiële of immateriële schade, die veroorzaakt wordt door een derde partij, op ons evenemententerrein.
 • Tot een uur voor sluitingstijd kunnen bezoekers het festival betreden. Hierna is dit helaas niet meer mogelijk.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Door het betreden van het festival geef je toestemming om in het centrum gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.

Luister naar onze veiligheidsgastheren of leden van de organisatie, ze hebben het beste met een ieder voor.

Bij het niet opvolgen van de huisregels moeten we je eventueel naar huis sturen en kunnen we genoodzaakt zijn de politie in te schakelen. 

Let op! Bij twijfelgevallen beslist de leidinggevende, geen discussie mogelijk.

Veel gestelde vragen

Ik heb mijn ticket betaald en niet ontvangen? Ik ben mijn ticket kwijt?

Ben je jouw ticket kwijt geraakt, of heb je ze niet per mail ontvangen? Houd je referentienummer van de ticket aankoop bij de hand. Dit referentienummer staat op je bankafschrift, met dit referentienummer kun je bij de ingang toegang krijgen.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen naar het festival?

Het is niet toegestaan om eten en drinken in welke verpakking dan ook mee naar het festival te nemen. Op het festival zelf is voldoende eten en drinken verkrijgbaar. 

Kan ik pinnen op het festival?

Bij de ticket / muntenkassa is het mogelijk om met pin te betalen. Je kunt hier niet bij pinnen. Wil je cash geld? Op loopafstand van 100 meter bevindt zich een pinautomaat.

Wat kost een festivalmuntje?

Een festivalmunt kost € 2,00. Ze zijn te verkrijgen bij de ingangbalie. Je kunt dit ook van te voren online bestellen/betalen samen met je ticket. Let op! Niet uitgegeven muntjes kunnen niet worden teruggenomen!

Wat kost een entreeticket?

Een entreeticket kost € 8,50. Inclusief reserveringskosten, twee muntjes á € 2,00, festivalglas, toiletvoorziening en heel veel gezelligheid!

Kan ik ook eten kopen met een muntje?

Ja, je kunt alleen met munten eten en drinken kopen. Voor het eten is er een speciale foodcorner aanwezig. 

Moet ik betalen voor de wc?

Nee de wc’s zijn gratis.

Wat is de minimum leeftijd om het festival zonder begeleiding te mogen te betreden?

De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festival te bezoeken is 18 jaar.

Is er een garderobe aanwezig?

Ja, je kunt gratis je jas kwijt in de garderobe.

Brouwers

Berne Abdijbier         

Het enige Nederlandse Norbertijnen bier van de oudste nog bestaande abdij van Nederland, Abdij van Berne anno 1134. Bovengistend bier met nagisting op de fles, naar eigen recept op beperkte schaal gebrouwen door Stichting Berne Abdijbier bij een bevriende abdij.

Brouwerij Boegbeeld

Zij zetten zich in voor passie en bier voor iedereen die van ‘s-Hertogenbosch houdt.
Brouwerij Boegbeeld wordt gerund door Janneke Pieters. Een geïnspireerde ondernemer met passie voor bier en die trots is op Den Bosch. Bosschenaren verdienen een bier om trots op te zijn!

Brouwerij De 7 Deugden

Al hun bieren zijn uniek van smaak. Dat komt door hun brouwers. Die hebben een voorkeur voor eigenwijze recepten. Wanneer je de bierstijlen perfectioneert en daar zorgvuldig geselecteerde kruiden, specerijen, koffie en fruit aan toevoegt. Dan noemen wij dat “speciaal bier”. Eenmaal geproefd zul je hen niet vergeten. Elke slok, een ware ontdekkingsreis!

Brouwerij De Poes                                                    

Brouwerij de Poes staat garant voor kwalitatieve en hoogstaande Belgische bieren. Voor hen is de kwaliteit van hun eindproduct het allerbelangrijkste. Dit realiseren ze door het ambacht van het brouwen en de hedendaagse know-how hand in hand te laten gaan. Ze kiezen daarbij voor grondstoffen van eigen bodem en van de hoogste kwaliteit, wat resulteert in een mooi en complex bier van hoge gisting.

Ze gebruiken lokale mout en betrekken hun hop uit de Poperingse velden. Hierdoor draagt hun bier dan ook trots het logo “Belgische hop”. Deze hopsoorten van eigen bodem bezorgen het bier onder meer de aangename bitterheid en een fruitige toets.

Back To Top
X