Ga naar hoofdinhoud
073-6419072  bedrijfsleider@debiechten.nl | Openingstijden ma - vr 09:00 tot 24:00  za & zo 09:00 tot 16:30

Grand Cafe

Ons Grand café is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 00.00 uur, op zaterdag en zondag van 11.30 uur tot 16.30 uur.

Het Grand café beschikt over alle horeca-faciliteiten welke voor een sociaal cultureel centrum van belang zijn. De keuken van het Grand café is dagelijks geopend van 11:30 tot 17:30 uur, in het weekend is de keuken geopend tot 16:00.

Natuurlijk hebben wij een uitgebreide sortering aan warme en koude snacks. Een kopje koffie met appeltaart en slagroom behoort vanzelfsprekend ook tot onze mogelijkheden. Het Grand café beschikt over een gezellige leestafel en voor de biljartliefhebbers hebben wij een leuke biljartruimte ingericht op de 1e verdieping.
Het Grand café leent zich bij uitstek voor een gezellig samenzijn, na afloop van een vergadering, zomaar even wat bijkletsen, zomaar even binnenlopen, en dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, wijntje, (speciaal)biertje of een heerlijk glas wijn. Er is gratis WIFI aanwezig in het café.
U bent van harte welkom.

Vincent van Gogh (160 m2)

De Vincent van Gogh zaal is onze zaal welke u als eerste ziet bij binnenkomst in De Biechten. Onze Eye-catcher. Een sfeervolle ruimte van 160 m2, met een mooie houten vloer, ideaal om te dansen, maar ook natuurlijk geschikt voor vergaderingen, seminars en andere bijeenkomsten. Het is een multifunctionele zaal welke aan maximaal 100 personen ruimte kan bieden. In theateropstelling maximaal 60 personen.De betreffende ruimte beschikt over een geluidsinstallatie.

Rembrandt (220 m2)

De Rembrandtzaal is onze grootste zaal ( 220 m2 ) en leent zich bij uitstek voor het organiseren van grotere evenementen. Hierbij valt te denken aan theatervoorstellingen, tentoonstellingen, lezingen, muziekuitvoeringen etc. etc. De zaal biedt ruimte aan 175 personen in theateropstelling.  De zaal beschikt over een demontabel podium, 50 m2 dansvloer, toneelverlichting en een up to date geluidsinstallatie. Tevens is een beamer en een groot scherm aanwezig. De zaal kan in no time ingericht worden naar de eisen van het te organiseren evenement.
Gratis WIFI aanwezig in de zaal.

Mondriaan 1 (50m2)

De Mondriaan zalen 1 & 2 zijn combizalen dat wil zeggen dat de ruimtes gescheiden zijn door een tussenwand. Mondriaan 1 en 2 zijn ruimtes van 50 M2 en zeer geschikt voor vergaderingen en workshops tot 30 personen. In de Mondriaan 1 is een beamer en scherm aanwezig. Zonder tussenwand zijn Mondriaan 1 en 2 samen een mooie ruime zaal van 100 M2. Gratis WIFI aanwezig in beide zalen.

20210924_120726

Mondriaan 1 & 2 (100m2)

Mondriaan 2 ( 50m2 )

De Mondriaan zalen 1 & 2 zijn combizalen dat wil zeggen dat de ruimtes gescheiden zijn door een tussenwand. Mondriaan 1 en 2 zijn ruimtes van 50 M2 en zeer geschikt voor vergaderingen en workshops tot 30 personen. Zonder tussenwand zijn Mondriaan 1 en 2 een mooie ruime zaal van 100 M2. Gratis WIFI aanwezig in beide zalen. Mondriaan 2 beschikt bovendien ook over een beamer en  scherm , ideaal voor power point presentaties via een laptop.

Mondriaan 1 & 2 (100m2)

Monet (35m2 )

De Monet zaal bevindt zich op de 1e verdieping. Onze Monet zaal is mooie ruimte voor lezingen, vergaderingen en workshops tot maximaal 15 personen.

De Monet zaal beschikt bovendien ook over een beamer en scherm , ideaal voor powerpoint presentaties via een laptop.Gratis WIFI aanwezig in de zaal.

JEROEN BOSCH (45m2)

Onze eigen Executive boardroom !! een mooie rustige ruimte met mooie tafels en heerlijke comfortabele stoelen.

De Jeroen Bosch zaal beschikt over een whiteboard, direct zonlicht, en is geluidsdicht. is gesitueerd op de 1e verdieping op een rustige plek in het cultureel centrum, Ideal voor rustige activiteiten zoals yoga, mindfulness of een vergadering.

Standaard ingericht met 8 stoelen en 4 grote tafels (180 x 60), maar is zeker geschikt voor een groep tot 15 personen.

Gratis WIFI aanwezig in de zaal.

Da Vinci (15M2)

De Da Vinci zaal bevindt zich op de 1e verdieping. De Da Vinci zaal is en geschikte ruimte voor lezingen, vergaderingen en workshops tot 8 maximaal personen. Gratis WIFI aanwezig in de zaal.

Picasso (15m2 )

De Picasso zaal bevindt zich op de 1e verdieping. Onze Picasso zaal is mooie ruimte voor lezingen, vergaderingen en workshops tot maximaal 8 personen.

Gratis WIFI aanwezig in de zaal.

Vermeer zaal

50 m2

Beschikbaar voor verschillende activiteiten, zoals Yoga, workshops, vergaderingen etc.

De Vermeer zaal beschikt bovendien ook over een beamer en  scherm , ideaal voor powerpoint presentaties via een laptop.

Back To Top