Ga naar hoofdinhoud
073-6419072  bedrijfsleider@debiechten.nl | Openingstijden ma - vr 09:00 tot 24:00  za & zo 09:00 tot 16:30

04feb08:3012:30Pluimpje Kindercoaching

Activiteitsdetails

Hallo, mijn naam is Linda Limpens.

Graag help ik in mijn praktijk kinderen met leerproblemen zoals dyslexie, dyscalculie,
concentratieproblemen, faalangst en een negatief zelfbeeld, weer op weg. Dat is wat Pluimpje Kindercoaching beoogt.

Kinderen zijn namelijk niet gedoemd om daar hun hele schooltijd last van te hebben. Coaching bij leerproblemen is bedoeld voor kinderen, die vastlopen op school bij het automatiseren van informatie. Automatiseren is nodig om vanzelfsprekend te kunnen lezen, spellen en rekenen.

Ik richtte mijn praktijk Pluimpje Kindercoachingop omdat zowel mijn dochter als meerdere kinderen in de omgeving veel moeite hebben op school door bovenstaande problemen.
Ik werk met de Kernvisiemethode en leer kinderen om op een andere manier te leren, juist door gebruik te maken van hun talenten en niet door te gaan op datgene wat eerder niet lukte. Vaak ligt de focus op het opnieuw aanbieden van lesstof in de hoop dat het deze keer wel blijft hangen. De Kernvisiemethode is een kortdurend coachingstraject. Door middel van een intakegesprek wordt er gezamenlijk gekeken of de methodiek de gewenste effectiviteit gaat opleveren. Daarna volgen tussen de 6 en 8 coachingsessies, verdeeld over een periode van 3 à 4 maanden.

De Kernvisiemethode is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Linda Limpens, telefoon 06 38 67 51 30 of e-mail info@pluimpjekindercoaching.nl
Meer informatie is ook te vinden op de www.pluimpjekindercoaching.nl

Meer

Tijd

(Dinsdag) 08:30 - 12:30

Locatie

Da Vinci zaal

Vincent van Goghlaan 1 5246 GA Hintham

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Back To Top