Ga naar hoofdinhoud
073-6419072  bedrijfsleider@debiechten.nl | Openingstijden ma - vr 09:00 tot 24:00  za & zo 09:00 tot 16:30

19nov12:0014:00Sinterklaasintocht Hintham 2022

Activiteitsdetails

Op zaterdag 19 november is het weer feest in Hintham. Sinterklaas komt weer zijn jaarlijkse bezoek brengen aan onze wijk.
Om 12.00 uur zal de Sint, bij het bruggetje over de AA , (vlakbij de Oosterplas) aan de Vincent van Goghlaan, zijn feestelijk bezoek beginnen. Sinterklaas heeft laten weten dat hij het heel erg leuk zou vinden als er veel kinderen bij het bruggetje klaar staan om hem welkom te heten. Voordat Sinterklaas aankomt zullen er al vrolijke sinterklaasliedjes gespeeld worden. Je kunt dus al uit volle borst mee gaan zingen. Als de Sint bij het bruggetjes is zal hij lopend , begeleid door de muziek, samen met de kinderen en de ouders naar De Biechten gaan om er daar een gezellige middag van te maken.
Een aantal Pieten heeft gevraagd of ze dit jaar ook weer mee zouden mogen . Het zullen er dus wel wat meer worden dan vorig jaar maar dat maakt het alleen maar leuker.
Als Sinterklaas omstreeks 12.30 uur in De Biechten is zal hij de prijsjes uitreiken voor de mooiste kleurplaten en werkstukjes die gemaakt zijn.

Er wordt muziek gemaakt en liedjes gezongen.
De pieten zullen ook wel weer voor een aantal verrassingen zorgen. Natuurlijk heeft de Sint ook zelf weer het nodige te vertellen en alle aanwezige kinderen krijgen een leuk cadeautje. Als er kinderen zijn die geen kleurplaat hebben gehad en er toch een willen hebben dan liggen er nog genoeg klaar in de De Biechten.
Deze kleurplaten kun je daar ophalen. Kleurplaten kunnen tot en met 18 november ingeleverd worden bij de bar in De Biechten.

 

 

Bewaren

Bewaren

Meer

Tijd

(Zaterdag) 12:00 - 14:00

Locatie

Atrium Scc De Biechten

Vincent van Goghlaan 1 5246 GA Hintham

Back To Top