Ga naar hoofdinhoud
073-6419072  bedrijfsleider@debiechten.nl | Openingstijden ma - vr 09:00 tot 24:00  za & zo 09:00 tot 16:30

02sep11:0017:00Spirituele Beurs 's-Hertogenbosch

Activiteitsdetails

Het is eindelijk weer zover! Na een (corona-)periode van afwezigheid, organiseert Het Spirituele Wonder op zaterdag 2 september 2023 een spirituele beurs in ‘s-Hertogenbosch (Rosmalen).

Samen met jullie doen wij er alles aan om de beurs wederom tot een groot succes te maken op deze nieuwe en sfeervolle locatie. Zoals vanouds zullen wij je met open armen ontvangen. Ontdek de spirituele wereld door mediums, paragnosten, (reiki-)meesters, masseurs en andere spiritueel begeleiders te ontmoeten die je graag helpen met je vragen. Kom meer te weten over verschillende spirituele onderwerpen zoalsreiki, aura’s, het innerlijk kind, astrologie, numerologie, meditatie en Feng Shui. Bezoek ook vooral de lezingen waarin deze en/of andere interessante onderwerpen aan bod komen. Bovendien zijn er op deze beurs edelstenen en spirituele boeken te vinden.

Je kunt gratis parkeren en de locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via dichtbij liggende uitvalswegen. Daarnaast is er de mogelijkheid iets te eten en drinken. De entreeprijs voor bezoekers is €4,99. Wij hopen je van harte te mogen verwelkomen op deze beurs!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Meer

Tijd

(Zaterdag) 11:00 - 17:00

Locatie

de Rembrandtzaal

Vincent van Goghlaan 1 5246 GA Hintham

Back To Top